Varmak değil, sadece gitmek... gitmek

hürriyet

31 Ağustos 2010 Salı

new in town 2


renodan ilk resimler... bu resimler apartmante kombinitonun camından çekildi üstteki beyzbol stadının stadı alttaki ise karşımızda otel Ramada.. fotoğrafta sanki çok uzakmış gibi çıkmış fakat alakası yok:) bu akşam maç vardı stadın ışıkları ondan yanıyor. en kısa zamanda biz de izlemeye gideceğiz, o günü heyecanla bekliyorum. 


şu an saat 21.55 yavaş yavaş uykum gelmeye başlıyor. tv de dance with the stars var. Shaq ve Justin Biber denen velet dans ediyorlar. vay arkadaş bu justinin ne kadar seveni varmış. ama siz asıl shaq i hip hop yaparken görmelisiniz o koca gövdeyle. internetimiz korkunç yavaş ama allahtan tv açısından şanslıyız. cable tv'miz var. tüm kanalları izleyebiliyoruz. sezon henüz açılmadığından sevdiğimiz programlar yok şu an. eylülde tüm diziler başlıyor. 
burda en büyük derdim yemek, yemekten de öte kokular... restoranlar ve kafeteryalar çoook ağır kokuyor. en iyi havalandırması olan yerlerde bile içten içten bir koku var. dün üniversitenin kafesinde shreki beklerken neredeyse bayılacaktım. ne yiyorlar anlamıyorum sadece domuz eti bu kadar koku yapabilir mi bilmiyorum. 5 dakika içersinde tansiyonum düştü samki zor attım kendimi cafeden dışarı. dışarsı da soğuk geldi üşüdüm ama o kokuya dayanmam imkansızdı. karnım acıkıyor ama içeri girip birşey yeme fikri bile içimi bulandırıyordu. en sonunda shrekin aldığı peynirli pizzayı yeyip pepsi kolayı içtim. ama bu daha da beter yaptı midemi. pizza vıcık vıcık yağlıydı. colanın tadı ise kola gibi değil.. aslına bakarsanız burda hiçbirşeyin tadı hiçbirşey gibi değil. su bir tuhaf, süt deseniz sanki içine nişasta atılmış gibi bi renkte. gelirken süper kolalar içicem diyordum nerdeee. mcdonaldsda gerçek cheese burger yemeyi hayal ediyordum fakat sadece iki ısırık alabildim, patatesle yetindim. hem içersi kokuyordu hem de burgerin tadı pek yavandı. bu kokulu yemekleri yiyemez de zayıflarım sanıyorsanız çok ama çok yanılıyorsunuz çünkü sokakta ne kadar acıkırsam eve gelince o kadar çok yiyorum:) burda en sevdiğim şey crushed tomatoes. alışverişe gittiğimde almıştım ne düşünerek aldım bilmiyorum ama o kadar tatlı geldi ki sabah kahvaltıda yumurtaya karıştırıyorum. dün akşam hem domates çorbası hem de domates soslu makarna yaptım. bir de ekmek mevzusu var, arkadaş ekmeğin içine bu kadar şeker konur mu bi çimçik daha koysa ekmek değil kek olacakmış. annemin kulakları çınlasın güya biz buraya gelmeden ekmek yapıp kahvaltıya bizi mis gibi ekmek kokusuyla uyandıracaktı.
duygu arkadaşım sözüm sana burda herşeyin paketi çok güzel ama lezzet arama.. gördüğün o hmm yaptığın şeylerin çoğu yalan. 
suyusevenkedi arkadaşım senin için çektiğim fotoyu da en kısa zamanda yayınlayacağım inşallah.

7 yorum:

  1. gittin ellere kaldın aç/evinde perde yok sanıyorum pencerenin önünden kaç/izmirde havalar soğudu orda derece kaç/hahahhahaaaaa

    YanıtlaSil
  2. perde yok stor var canikom:)) ama 8. kat olduundan kapatmıyoruz en iyi sen anlarsın:) hava bugün gayet güzeldi kolsuz badiyle gezdim. yarına allah kerim:)

    YanıtlaSil
  3. ya çok mutsuz oldum ben şimdi, hayallerim suya düştü:( ama sen yine de yeni tatlar denemeye ve beni bilgilendirmeye devam et, vardır güzel birşeyler mutlaka:)
    D.

    YanıtlaSil
  4. evet ben de o umutla yaşıyorum. ama şimdiye kadar hiç bir şey domates rendesi hariç beni mutlu etmedi. aldığımız yer de çok uzak bitmesinden çok korkuyorum:)

    YanıtlaSil
  5. yazık sana:(( ama neyse ki sebzelere ulaşmışsınız:)
    bir şey sorcam bu gün günlerden ne:))
    bir soru daha beni senin yorum yaptığım yazılara verdiğin cevaplarından haberdar edecek bir sistem mutlaka vardır, ama neee?? bir blogger olarak bunu keşfedersen mutlu olicim:))

    YanıtlaSil
  6. Duygu bu yorumu yapan sen misin? Eger sen isen, sen daha eski blogcusun bunları bilmen lazım. Eger değilsen soruna cevap aramaya başlıcam:))

    YanıtlaSil
  7. benimmmmmmmmmmmmmmmm:) benim blogum yoruma kapalı olduğu için daha doğrusu kimse bilmediği için yorum falan yoktu bu yüzden bilmiyorum ama böyle bir sistem var sanırım sizin için bir blog açıp onun üzerinden okuyacağım:) ama sen yine bir araştır:)
    D.

    YanıtlaSil