Varmak değil, sadece gitmek... gitmek

hürriyet

24 Ağustos 2010 Salı

nefret

sevgili günlük;
haberler iyi:) ama başım çoook ağrıyor onu ne yapacağız?? allahım en çok şu mahalleden kurtulacağım için sevinçliyim. kimse kusura bakmasın yazının bundan sonrası küfür içerikli olacak okuyup okumamak size kalmış. şu an türkiyede saat 23.40 ve yazlık bir mekanda değiliz, bildiğin şehir! ortamı. sokakta bağrışan oyun oynayan çocuklar var ama annelerinin ne iş yaptığı konusunda soru işaretlerim var. babalarının belli olmadığına da eminim. hele bir .bne var ki mahallede gece 2 den sonra eve gelen, arabada bangır bangır bülent ersoy'un geceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerr diye kıçını yırttığı bir şarkı dinleyen onun da en az bülent kadar manyak ve sapık olduğune eminim.  bülent ona tecavüz etsin inşallah. herif gecenin yarısı gelip arabada bülentin kıçının yırtılmasını dinliyor ve herkese dinletiyor kimsenin gıkı çıkmıyor.

 evett çocuklar istop istop diye kıçını yırtıyor maşallah ya. dün gece de 1.30 dan sonra balkonda telefonla muhabbet eden bir beyinsiz vardı mesela. ya biri atom bombası atacaksa lütfen bu mahalleye atsın çoluk çocuk kadın ya da .bne kimseyi bırakmasın. ama saatleri önceden bana bildirsin ki ben de annemgile haber vereyim.

ya bu kadar güzel bir günün sonunda bunları yazdığıma inanamıyorum ama dün geceden kalan uykusuzluk. felaket bir baş ağrısı ve bu gece de uyuyamayacağımın işareti olan piç kurularının sesleri bana bunları yazdırdı. üzgünüm elden birşey gelmiyor. belki ilerleyen dakikalarda iyi birşeyler daha yazarım...

fiona

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder