Varmak değil, sadece gitmek... gitmek

hürriyet

18 Ekim 2010 Pazartesi

okunmayan blog

selam millet ne zamandır blog yazmadım çünkü shrekin çalışması gerekiyordu yani bilgisayar ona lazımdı. ama çok da lazım değilmiş herhal kimse nerelerdesiniz diye sormamış:) gerçi ağlıyorum diye yazdığımda da ağlama diyen olmamıştı:)) e gözden uzak gönülden uzak değil mi atalarımız boşuna dememiş. neyse efendim sağlık olsun, herşeyin başı sağlık bir kez daha öğrendiğimiz gibi. amerikada olsan jeepe binsen haftasonu lake tahoe ya da gitsen sağlıklı olmazsan bunların bir anlamı olmuyor.


gürçünün çok beğeneceği bu şahane yağdanlıkları geçen hafta fırın ararken gördük gürçün buraya gelsin ona bunlardan almaya karar verdik.
fırın almak istiyoruz ama hem fiyatı hem özellikleri bize uygun birşey bulamadık. ya çok minik oyuncak gibi, azıcık fırına benzeyenler de şu an bizim için pahalı... bakalım kısmet bulacağız eninde sonunda. burası çok ilginç gerçekten ucuz olması gerekenler pahalı pahalı olacağını tahmin ettiklerimiz ucuz. ama nedense ihtiyacımız olmayan şeyler ucuz genellikle:=)



4 yorum:

  1. özlemişim ben seni ya:))) sen ne kadar güzel sitem ediyormuşsun öyle.. sevesim geldi benim seni..
    geçen gün bahsettiğin yazıyı okudum.. insanın bazen söylemek istediği binlerce şey olur da nasıl başlayacağını, nasıl toparlayacağını bilemez o durumda kaldım.. Küfür ettim biraz uzaklığa, sonra ne güzel seviyor bu kız bu adamı dedim.. yanında olmak istedim ama yazmak istemedim.. anlamsız geldi yorum yazmak, yetmedi bana..
    Sonra araya hayat girdi, üzdü insanlar beni bol bol geçen hafta.. bu kadar içten pazarlıklı, yalancı olamaz insanlar dedim.. geçmedi ama yaşıyorum işte..keşke burada olsan..Çok özledim seninle konuşmayı sen güldürürdün şimdi beni..Ne depresif olmuşum di mi. keşke tüm sorumuz bu tez bitmezz olsaydı.razıyım şu anda ona:)
    en iyisi sen bu yorumu oku ama yayınlama.
    iyi bakın kendinize. yazmaya devam et başka nasıl haber alacağım senden.
    D.

    YanıtlaSil
  2. kalp kalbe karşıymış ta burdan hissetim aslında bi sorun olduğunu...
    iyi birşey hissetmez oldum zaten ne zamandır.
    inan çok yorgunum hepinizin toplamı kadar uyuyorum ama zerre kadar dinlenmiyorum. evet zamanı geri alalım tekrar tez yazalım, tez hiç bitmesin biz bunları hiç yaşamayalım...

    YanıtlaSil
  3. bu bayram arkadaşlarımı ararken sizin isimlerinizi es geçtim ve sinir oldum:(((((((
    özledim.. geri gelin:((
    D.

    YanıtlaSil
  4. :) ölmüşüz gibi konuşma len:)

    YanıtlaSil