Varmak değil, sadece gitmek... gitmek

hürriyet

25 Ekim 2010 Pazartesi

glütensiz hayat

geçen hafta açlık canımızı iyice sıktığı bir anda dayanamayıp wholefoods a gitmeye karar verdik. giderken çok umutlu değildik ama yine de gittik. ve reyonların arasında gezerken aslında bizim için bir cennette gezdiğimizi anladık. çünkü burada aşağıda gördüğünüz ürünlerin hepsine ve daha fazlasına rastladık, açlığa daha fazla karşı koyamayıp hepsini aldık:)
 sonradan fark ettiğimize göre dondurma hatta ve hatta dondurulmuş pizza bile vardı. ama tabi bu kadarı bile bizim bi aylık mutfak masrafımız kadar olduğundan fazla cıvımadık:) dondurma yememekten ölen duymadım ne de olsa henüz:) evet bunları bulduğumuz için çok ama çok şanslıyız. alabilecek kadar paramız olduğu için de şanslıyız ama neden sağlıklı insanlar kadar şanssız değiliz.??
bunlar bizi bir süre eder, tabi mecburen bir de minikk fırın aldık hatta ilk kakaolu kekimizi ve peynirli poacamızı da yaptık. karnımız doyunca hayata daha bi olumlu bakmaya başladık:)
bir an önce yatıp uyumamız lazım yarın doktor randevumuz var. bir ay ne de çabuk geçti... kontrol randevumuz geldi bile. doktora sorulacak dünya kadar soru var. of çok heyecanlı. ama günlerden sonra 7 den de erken kalkacak olmak.. hmm hayırlısı:))
yolu blogumdan geçen herkese sevgiler, öpücükler, özledim sizi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder