Varmak değil, sadece gitmek... gitmek

hürriyet

8 Ekim 2010 Cuma

çölyak

iyi haberlerin de bi sonu varmış. artık sıra diğerlerine gelmiş. şüpheler kesinleşti. hastalığın ne olduğu anlaşıldı. bizi bundan sonra daha farklı bir beslenme düzeni ve bunun yanında endişe edilmesi gereken ince bağırsaklar bekliyor.
siz bu satırları okurken ben evde kalan son  iki paket bisküviyi ağlayarak boğazıma tıkıyor olacağım. çünkü kuzumun bunları görüp canının çekmesini istemiyorum. ve belki hepsini yersem çabucak ölüp bu sefil hayattan kurtulurum.
neden dert ediyorum ki ne var insan tahıl yemese hem daha sağlıklı hem zayıf olmaz mı, hem burda ekmek almak hem pahalı hem bizim sevdiğimiz ekmeği satan market çok uzak... hem ne olmuş önderin en çok sevdiği besin ekmekse, makarnaya bayılıyorsa, makarnayı bile ekmekle yiyorsa, böreği, poğaçayı yemeye başlayınca duramıyorsa ve bundan önce yediği onca ekmek onun bağırsaklarını mahvetmişse... bunda ağlayacak ne var...

1 yorum:

  1. bu zamana kadar nasıl da fark edilememiş olduğuna sağlam giydiriyorum aslında ama yapıcak bişi yok sanırım:((bilion tüm kötü şeyler iyiler için değil mi?bunu bizden daha çok kimse bilemez ama burdan şunu anlıyoruz ne muhteşem ve de şahane iyi insanlarmışız prehh preh prehhhhh!!!

    YanıtlaSil