Varmak değil, sadece gitmek... gitmek

hürriyet

16 Aralık 2010 Perşembe

Shrek and Fiona go to skiing!!!!

Evet, hafta sonundaki banka soygunundan sonra kararmış sabıkamızı biraz olsun aklaştırır umuduyla kendimizi karlı dağlara vurduk bu sefer. İşte bugünkü (16 Aralık) maceramızdan kareler :)))

 ewt hazırlıklar 10.30 gibi başlıyor. ski boot dedikleri bot çeşidi eskiden sünger toplamak için dalan avcıların botları kadar ağır. benim giymeye çalıştığım 14 size bot bildiğin 48 e mi 49 a mı denk geliyor allah bilir. Çok ağır ve yürümesi zor oldukları ise tartışılmaz bir gerçek.
 Burada da kayak yapmaya hazır bir Fiona görüyorsunuz. Kayak giysileri, botlar, kayak ve sırık veya sopalarımız diyelim. Orijinali pole. Ordan anlayın artık. :) Bu noktaya gelebilmek icin herhalde kafadan bir 45 dk. harcadık ikimizde.
 Burda da Shrek kayak yapmaya hazır. Paltoları botları giyince kendimizi karın göbeğine atalım dedik. Arka plan bulutlu gözüküyor ama 3000 m den ara sıra böyle bulut geçişleri oluyor. Onun dışında güneşli bir havaydı. Bu yüzden güneş kremi sürmeniz şart. Sonra adama kış günü nerde bronzlaşyın diye sorarlar di mi!! :))
 Bunlar da Mt. Rose dağının karından payını almış kayaklarımız. bu resimde bildiğiniz tepeden aşağı kayılan noktaya çıkıyoruz. Aklımızda "the Frozen" filmi, gerçi hava daha kararmadı ama olsun insan bir kere düşünmeden edemiyor. Teleferikte sıkışırsan yapmaman gerekenler 1) aşağı atlama 2)tellere tırmanıp direklere ulaşmaya çalışma ellerin donar. falan filan neyse manzara harika bu arada.
 bu da teleferikte Fiona ve Shrek. Gülümsediklerine bakmayın ikisi de yusuf yusuf. Ayaklarımızda ortalama 140 cm kayaklar hareket eden bir teleferikten inmeye hazırlanıyoruz. daha 1 saat olmuş attılar ikisini teleferiğe gönderdiler yukarı. Hadi bakalım hayırlısı :))
 Dersten sonra bir nefes alalım diyoruz.
 Fiona'nın bacaklar gitgide ağırlaşıyor. O da çareyi eski yöntem uzatma hamlesinde buluyor. Hiç yoktan iyidir.:))
 Dersten sonra solo takılıyoruz :))
 inceden inceye fren yaparaktan :))
 burda allah ne verdiyse gözümü sakınmıyorum :D tepeden aşağı yallah :D
 Fiona olayı kaptı :)) Shrek ten daha iyi bir kayakçı olacak :D
 Fiona burda slalom yaparaktan üstüme gelmeseydi daha mutlu olurdum ama nasıl duracağını iyi biliyor :)
biraz önceki slalom unn gururyla verilmiş bir poz, allah nazardan saklasın :)) pistin de prensesiydi bugün. Afferin ona :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder