Varmak değil, sadece gitmek... gitmek

hürriyet

7 Eylül 2010 Salı

yeni cicilerimiz

öncelikle izleyici arkadaşlarımıza, sonra yorum yapan arkadaşlarımıza, sonra okuyup yorum yapmayan arkadaşlarımıza selamlar sunarak başlıyorum. shrek'i kırmayıp yorum yapanlara daha da çok teşekkürler, çünkü geçen akşam karamsar tutumlarıyla beni de demoralize etti, yazdım ama yazmasam mı diyerek fakat sonra değerli yorumlarınızı görünce  (özellikle sena) bu sabah şişip kabardım:)
duygu demiştin ya bu işin raconu başka blogları takip ediceksin davet ediceksin falan ya ne biliyim buranın başlangıç sebebi sevdiklerimizle iletişim kurmaktı, sonuçta herkesle telefonda konuşamayız, ki annemlerle bile konuşamıyoruz bazen saat farkı nedeniyle biraz erken uyursak ya da sabah erkenden çıkmak zorunda kalırsak.
hem fotoğraflarımızı (her ne kadar yüklemek saatler alsa da) hem anılarımızı hem düşüncelerimizi arkadaşlarımızla paylaşmak istedik. izleyici sayısının artması da aslında çok önemli değil ama ne bileyim insan yorumları okuyunca ve izleyicilerinin olduğunu (her ne kadar 4 olsa da) gördükçe mutlu oluyor. okuyanlar ya da bakıp geçenler olduğunu görebiliyorum çünkü google analstics gösteriyor sağolsun. tamamen boşluğa konuşmadığımın farkındayım ama işte neyse.. insanoğlu ...
cicilerimizi gösterecektim ama shrek geldi biraz dışarı çıkacağız sonra kaldığım yerden devam ederim.
xoxo

2 yorum:

  1. yorum yorum yoruuuuuuuuuum HAHAHAHHAAAAAAAAAA:))
    bööle bi düzine yazıcam kalabalık görünsün istatistiğime kuvvet!

    YanıtlaSil
  2. canım benim ben sadece diğer blogların ne yaptığını, nasıl daha faza izleyiciye sahip olduğunu söylemek için yaptım o yorumu. Sizin blogunuz tabi ki o bloglardan farklı tamamen sizi seven, özleyen ve orada neler yaptığınızı merak edenlere özel. Tanımadığın biri yorum yapsa garipsersiniz bence zaten:)) Bir de çok güzel ve kaybolmayacak bir günlük:)) Siz devam edin yazmaya, biz de neler yapmış bizimkiler diye okumaya devam edelim:))Öpüyorum sizi:))
    D.

    YanıtlaSil