Varmak değil, sadece gitmek... gitmek

hürriyet

4 Kasım 2010 Perşembe

bütün kızlar toplansın


bu ciciler elf ten:) buraya gelirken gümrükte falan sorun çıkar diye yanıma pek bir makyaj malzemesi almamıştım. geldikten kısa bir süre sonra elf te free shipping olduğunu görüp sipariş verdim. resimde gördüğünüz gibi çok ciciler ve fiyatları inanılmaz uygun. ama geldikten sonra öğrendiğim en önemli şeylerden biri burada 'a bakın bunu ne kadar ucuza aldım ve ne kadar kaliteli çıktı.' gibi bir cümlenin söylenemeyecek olduğuydu. eğer iyi bir markanın clearence ından ya da indirime girmiş bir ürününden bahsetmiyorsanız. 
konu kıyafette de, yiyecekte de değişmiyor. bir şey ucuzsa bilin ki yaramaz, yiyecekse bilin ki içinde high fruktoz corn syrup vardır. ucuza alıp yer yavaş yavaş ölürsün:))
neyse içinde duygunun yarışmadan kazandığı ojesi de var resimde. ojenin güzel yanı hemen çıkması:)))

buarada duygu, rüya yorumuma bi eklemede bulunmak istiyorum. izmir geleneğini amerikadada sürdürüyorsun, buraya kadar geliyorsun ama benim için değil:(( alacağın olsun.

herkese sevgiler, kendinize dikkat edin.

1 yorum:

  1. çok güldüm ya:)) bunu yüzüme söylerken düşündüm de nasıl çemkire çemkire söylerdin bunu sen:))) ne diyeyim ben şimdi... ama sen biliyorsun zaten oradayken içinde bulunduğum durumu:(( bir gün gizli gizli gelecem zaten gözlük, şapka gezeceğiz seninle İsmir'i:))

    YanıtlaSil