Varmak değil, sadece gitmek... gitmek

hürriyet

1 Kasım 2010 Pazartesi

pembesi gitti tozu kaldı

ünlü Türk düşünürü demet akalının dediği gibi herşey toz pembe başlamıştı ama 2 ay sonunda pembe gitti toz kaldı. aslına bakılırsa oyle toz pembe de başlamamıştı. iptal edilen uçaklardan, son anda yetişilen uçuşlardan. 4 kişilik orta  sıra koltuklarının da tam ortasında oturarak konserve usulu yaptığımız, ayrı oturmak zorunda kaldığımız bir yolculuğun sonunda pestil gibi geldik buraya. anlamadıysanız soyle anlatayım
00 0xx0 00  işte biz tam ortadaki iki kişi olarak geldik 10 küsür saatlik yolu. ay ne kabustu. işin kötüsü uçuş iptal olmasa sağda ya da solda cam kenarındaki iki kişi olacaktık..
nerden geldik buraya?? tamam gelir gelmez bu stüdyoya yerleştik ufak tefek sorunlar çıksa da dert etmedik ama shrek bataklığını özledi. ufacık stüdyoya sığamaz oldu. odanın tam ortasındaki yatağı gördükçe uykusu gelmeye başladı. ders çalışamadığından şikayet etmeye başladı. biz de 3 aylık yaptığımız anlaşmanın son ayına girdiğimiz için yeni bir yer bakmaya başladık. ama malesef kısmetimiz mi bağlandı nedir kendimize ve özellikle bütçemize uygun bir yer bulamadık. bazı evlerde tam bize uygun oluyor ama onlar da 7 aylık sözleşme yapmıyorlar. kaldık burda gibi görünüyor ama daha 14 günümüz var belli olmaz..
geçen hafta community college da ingilizce dersine başladım. haftada 4 gün 2 saat. şu an iyi gidiyor. kendi ingilizce seviyemdekilerle aynı sınıftayım. teacher ımız çok tatlı.. dersler çok eğlenceli. gidip geliyorum sabahları, çıkışta da ev bakıyoruz..
haftasonu hayvan barınağına gittik. kocaman ya da minicik o köpecikler bize hüzünlü hüzünlü bakınca içimiz eridi kıyamadık hiç birine kocaman bi  ev alıp bu zavallıkcıkları bahçesinne doldurmak istedik.
ama malesef oturduğumuz apartman pet friendly değilmiş. bir evcil hayvan almak istiyorsak doktordan evcil hayvana ruhsal olarak ihtiyacı var diye rapor getirmemiz gerekiyormuş..işte bi  de bu yüzden burdan çıkmamız lazım çünkü facebookta da resmini gördüğünüz sweet pea bizi bekliyor:(((
evet annemin diyeceği gibi delikten geçemeyince bir de kabak taktık.. artık kiralık evlerde köpek beslemeye izin verme şartı arıyoruz..

apartmanımız değil ama shrek ne kadar pet friendly olduğunu bir kez daha gösterdi. hem barınaktaki kedicik ve köpeciklerle hem de deryanın kedisi rüyayla olan oyunlarını görmeniz lazımdı:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder